חרדים באקדמיה - עמותת ידידות טורונטו

להלן פרטי מידע שמתפרסמים באתר 'הקמפוס החרדי' לבקשת עמותת ידידי טורונטו.

הבהרה  : אוניברסיטת בר אילן ו/או מינהל המכללות אינם אחראים על התוכן המובא להלן, העניין מובא לידיעת התלמדים של הקמפוס החרדי כשירות בלבד,  ואינו מחייב את האוניברסיטה או כל גורם אחר מטעמה :

תכנית חרדים באקדמיה של עמותת ידידות טורונטו מזמינה חרדים להתקדם וללמוד לתואר במוסדות המובילים להשכלה גבוהה בישראל ולהשתלב בתעסוקה איכותית.

מטרת התכנית הינה יצירת קבוצה אקדמית מקצועית רחבה באיכות ובכמות התורמת לרווחתה הכלכלית של החברה החרדית ולפיתוחה של הכלכלה הישראלית.

התכנית מזמינה גברים חרדים בוגרי ישיבות בגילאי 20-40, המבקשים לרכוש תואר אקדמי במוסדות המובילים להשכלה גבוהה בישראל.

התכנית מציעה מעטפת ליווי ייחודית המסייעת לסטודנטים החל משלב הייעוץ וההכוון בבחירת תחום הלימוד, המשך בליווי, מעקב ומלגות במהלך הלימודים ולבסוף הכוונה וסיוע בשלב ההשמה לקראת השתלבות איכותית בשוק התעסוקה.

להגשת מועמדות לתכנית ולפרטים נוספים היכנס לאתר התכנית או במייל toar@toar.org.il.